Hasznos tudnivalók szállás és repülőjegy foglaláshoz

Tudnivalók szállás és repülőjegy foglaláshoz

Szerző: UtazasOlcson

Ki ne szeretne szuper olcsón elutazni a világ valamelyik gyönyörű pontjára, nem igaz?

Ha te is szeretsz utazni és az utazási irodák borsos ajánlatait megkerülve jóval olcsóbban szeretnél eljutni a kiválasztott úti célodra, akkor az Utazás Olcsón weboldal mindebben nagy segítségedre lehet.

Mi a célja az Utazás Olcsón weboldalnak?

Az utazási tippjeinkkel és ötleteinkkel elsősorban abban szeretnénk segíteni, hogy az utazás mindenki számára biztonságosan, kényelmesen és megfizethető áron keresztül legyen elérhető.

Hogyan lehetséges, hogy ennyire olcsók az ajánlataink?

Ha az Utazás Olcsón egy utazási iroda lenne, akkor mi sem tudnánk ezeket az utazási ajánlatokat ennyire olcsón kínálni, viszont mivel mi nem egy utazási iroda vagyunk, hanem egy szimplán szuper-olcsó utazási tippeket/ötleteket megosztó weboldal, így az utazási irodák borsos árait megkerülve közvetlenül a repülőtársaságok által kínált legolcsóbb repülőjegyeket kombináljuk az aktuálisan elérhető legjobb és legolcsóbb szállás ajánlatokkal, aminek köszönhetően valóban szuper-olcsó utazási tippeket tudunk összerakni a különböző országokon belüli célállomásokra.

Nem mindegy, hogy ugyanazért a repülőjegyért vagy szállásért kifizetsz mondjuk 87 ezer forintot vagy pedig 24 ezer forintot és lényegében ugyanazt a szolgáltatást kapod.

Tudnivalók szállás és repülőjegy foglaláshoz

Mivel mint említettem, mi nem egy utazási iroda vagyunk, hanem egy szuper-olcsó utazási tippeket/ötleteket megosztó weboldal, így a közzétett ajánlataink a közzététel időpontjában érvényesek, a későbbiekben az ajánlatok árai változhatnak.

A közzétett repülőjegy és szállás ajánlatok ára minden esetben személyenként értendő, egyéb extra szolgáltatások nélkül.

Győződj meg az aktuális árakról, mielőtt lefoglalod az ajánlatot

Mivel sajnos nem tudjuk garantálni, hogy a közzétett utazási ajánlataink ára a közzététel időpontja után is ugyanaz marad, így minden esetben győződj meg az aktuális árakról az ajánlatok melletti gombokra kattintva.

Tudnivalók szállás és repülőjegy foglaláshoz foglalás példa

Általában plusz/mínusz pár ezer forintos eltérés teljesen normálisnak mondható, mivel a foglalások mértékétől függően az árak gyorsan változhatnak.

Ha megtetszett valamelyik utazási ajánlatunk és annak ára is rendben van számodra, akkor érdemes a repülőjegyet és a szállás ajánlatot azonnal lefoglalni, mivel a közzétett utazási ajánlataink árai legtöbbször csak az első pár darab foglalásra szoktak érvényesek lenni.

A később foglalók már csak kicsit (vagy jóval) drágábban fogják tudni ugyanazt az utazási ajánlatot lefoglalni, viszont legtöbbször még így is teljesen megéri lefoglalni az ajánlatot.

Tapasztalataink szerint azok járnak a legjobban akik minél hamarabb lefoglalják az utazási ajánlatunkban szereplő repülőjegy és szállás ajánlatokat.

Ingyenes lemondási határidő

A legtöbb szállásajánlat ingyenes lemondási határidővel rendelkezik, ami azt jelenti, ha meggondoltátok magatokat és mégsem szeretnétek lefoglalni a szállást vagy találtatok egy jobb ajánlatot, akkor minden további kérdés nélkül lemondhatjátok a már lefoglalt ajánlatot az utazásotok előtt a megadott ingyenes lemondási határidőn belül.

Tippek: Értesülni szeretnél a legfrissebb utazási ajánlatainkról?

Könyvjelzők

A lehető legjobb módja annak, hogy sose maradj le a legfrissebb utazási ajánlatainkról, ha elmented a könyvjelzőid közé az “Összes utazási ajánlat” oldalunkat, amin keresztül időrendi sorrendben fogod látni az összes közzétett utazási ajánlatainkat.

Facebook oldal

Mivel nagyon sokan használják napjainkban a Facebook közösségi oldalt, így természetesen nekünk is van egy Facebook oldalunk amire itt “Utazás Olcsón Facebook oldal” tudsz feliratozni, így garantáltan nem fogsz lemaradni a legfrissebb utazási ajánlatainkról.

Hírlevél

Ha rendszeresen értesülni szeretnél a legújabb aktuális utazási ajánlatainkról, akkor ennek a legbiztosabb módja ha feliratkozol a hírlevelünkre az oldalunk alján található úrlap segítségével.

Utazási ötletek/Tippek

További szuper olcsó utazási ajánlataink ⤵

Pompás hosszú hétvégés kikapcsolódás a meseszép Máltán medencés hotellel + retúr repjeggyel az árban

Pompás hosszú hétvégés kikapcsolódás a meseszép Máltán medencés hotellel + retúr repjeggyel az árban

Máltáról röviden Málta, a Földközi-tenger közepén megbúvó kis szigete, egyedülálló kincses doboz. Területe mindössze 316 km2, ami összehasonlításképpen csaknem fele Budapest területének (525 km2). A máltai szigetvilág hat darab szigetéből három lakott, Málta mellett...

5 napos utazás a mesés Velencébe kitűnő áron 2 fő részére szállással + retúr repjeggyel

5 napos utazás a mesés Velencébe kitűnő áron 2 fő részére szállással + retúr repjeggyel

Velencéről röviden Velence, a romantika káprázatos ölelésében úszik, egy város, amely örök szerelemre kárhoztat minden látogatót. Az évszázadokon átívelő történelem szellemisége megtestesül a cölöpökre épült, mesés házakban, ahol az idő mintha lelassult volna. A szűk...

Hírlevél

Hírlevél feliratkozás kép

Értesülj első kézből a legújabb szuper olcsó utazási ajánlatainkról

Íratkozz fel az ingyenes hírlevelünkre.

Sikeresen feliratkoztál! Az email címedre elküldtük a megerősítő linket amire kattintva tudod véglegesíteni a feliratkozásodat.